LEGO CARNAVAL MINIATUUROPTOCHT BOUWEN (LEEG)

LEGO CARNAVAL MINIATUUROPTOCHT BOUWEN (LEEG)

LEGO CARNAVAL MINIATUUROPTOCHT BOUWEN (LEEG)

Dit jaar organiseer De Steenfabriek Montfoort samen met de Carnavalsvereniging Les Boutonniers 3 maandagmiddagen waar jij met andere kinderen met|LEGO een Carnavalsoptocht gaat bouwen. Een mooie uitdaging waar je je creativiteit in kwijt kan. Alle bouwwerken worden tentoongesteld in de etalages van winkels in Montfoort. LET OP: Je schrijft je in voor 3 maandagmiddagen (31 januari, 7 februari en 14 februari). Er zijn geen kosten aan verbonden en je kan als de school uit is kan je gewoon binnenlopen.

Net als vorig jaar kan je thuis op een creatieve manier een Carnavalswagen of een loopgroep. Maar daarnaast kunnen 15 kinderen ook een bouwwerk maken met LEGO in De Steenfabriek. 

Je kan je op deze site inschrijven als je met de LEGO-activiteit meedoet. Wij zorgen ervoor dat ook jouw bouwwerk wordt beoordeeld door Prins Wesley le Pêcheur.

Prins Wesley le Pêcheur is een fervent visser en heeft daarom gekozen als thema: “Als een Vis in het Water in Knopengein”. Leuk als je je creatie bouwt in of rondom dit thema.

Informatie

Aantal deelnemers
Maximaal 15

Leeftijd(en)
Van 6 tot en met 16 jaar

Datum(s)
31 januari, 7 februari en 14 februari

Tijd(en)
Start: 14:00 - Eind: 17:30 uur

Locatie(s)
Huis van Ervaring, Kasteelplein 7, Montfoort (Bibliotheek)

Kosten
0,00