LEGO Super Mario

Wil je je eigen game bouwen met LEGO dan is Super Mario voor jou een geweldige uitdaging. We hebben twee basissets en alle aanvullende sets. Daarmee kan je  je eigen spel bouwen en je kan zelf levels maken om het spel te spelen.

Groen is daarbij veilig gras, blauw is water, geel is woestijn en rood is lava. Met de streepjescode kan Super Mario punten verzamelen.

Naast de sets hebben we ook extra LEGO toegevoegd zodat je de bestaande sets kan uitbreiden en echt veel kan bouwen om langere levels te maken. 

LEGO Minecraft

Je kent Minecraft misschien wel als game op je computer. De spannende wereld van Minecraft met zijn unieke personages kan je nu nabouwen met LEGO stenen. Je kan op die manier je eigen avonturen bedenken en bouwen met bekende figuren en unieke voorwerpen uit de game. Er zijn diverse sets die onderling gecombineerd kunnen worden en je kan natuurlijk je eigen, unieke Minecraft wereld maken.

We houden de sets wel apart van alle andere LEGO, anders moeten we te lang zoeken naar de stenen die we nodig hebben.

NB. De Minecraft-sets zijn nog niet in ons bezit. Bij voldoende inkomsten gaan we die aanschaffen. Dus nog even geduld !!!

Thema Lego Spellen-1