Meidendag

Op diverse momenten plannen we ook een meidendag in. 

Meiden en techniek gaan heel goed samen ook al spelen ze meestal niet veel met LEGOtechniek.

De ervaring leert dat er geen verschil is tussen jongens en meisjes wat betreft aanleg voor techniek.

En samen met je vriendinnen bouwen en spelen is natuurlijk tof. Daarnaast kunnen we ook kleine en grote robots bouwen die van alles kunnen.

Ouder en kind

In de vakanties gaan we speciale workshops organiseren voor ouder en kind. Dat kan een bouwactiviteit zijn of een workshop met LEGO WeDo , BOOST of SPIKE. Je leert samen met je kind een bouwwerkje maken en je kan een goed beeld krijgen of je kind interesse heeft in techniek. Voor beide leuk om te doen en zeer leerzaam. En in de vakantie een leuk uitstapje dicht bij huis.

Grootouder en kleinkind

Veel grootouders hebben in hun kinderjaren met LEGO gespeeld. Misschien doen ze dat nu nog. Wat is nu leuker om een keer met je kleinkind een workshop te volgen bij De Steenfabriek Montfoort. In de vakanties gaan we een paar workshop organiseren voor grootouder en kleinkind. Dat is een leuk uitstapje dicht bij huis en beide kunnen elkaar veel leren over LEGO en techniek. 

Volwassenen

Het is allang niet meer gek als je als volwassene nog met LEGO bouwt. Steeds vaker kopen volwassenen die iconische sentiment uit hun jeugd of een mooi technisch of architectonisch model voor zichzelf. Een vrijgezellenfeestje, verjaardagsfeest, of een familiefeest kan je ook heel goed bij De Steenfabriek Montfoort vieren.

Er zijn verschillende LEGO activiteiten die je kunt kiezen. Er is veel meer mogelijk dan je denkt, waaronder:

  • Met LEGO Spike Prime een robotwedstrijd doen, of de robot leren programmeren.
  • Samen een grote, iconische LEGO set bouwen. Er zijn diverse sets beschikbaar.
  • Met een grote collectie LEGO steentjes je eigen LEGO Master uitdaging aangaan.

Voor de beschikbaarheid en reserveren stuur dan een berichtje via CONTACT zodat we in overleg met u een mooi evenement kunnen organiseren.

foto-1