CORONA

Vanaf 10 januari 2022 is De Steenfabriek Montfoort weer open. De gemeente Montfoort heeft besloten dat er weer activiteiten mogen plaatsvinden in Het Huis van Ervaring (de voormalige bibliotheek van Montfoort). Uiteraard worden onze workshops verzorgd in een goed geventileerde ruimte en houden we ons aan de Corona-maatregelen. Klik op het plaatje voor meer informatie.

Fijn dat alle activiteiten in De Steenfabriek Montfoort gewoon door kunnen gaan. Lekker komen bouwen en spelen met LEGO met vriendjes en vriendinnen. We hebben veel verschillende soorten activiteiten en voor iedereen zit er wel wat bij.

Alle vrijwilligers van De Steenfabriek Montfoort doen regelmatig een Corona-zelftest om er zeker van te zijn dat we de activiteiten in een veilige en gezonde omgeving kunnen uitvoeren. 

Dat geldt ook voor de deelnemers. Houd je aan de basisregels zoals die voor dat moment gelden. Ben je verkouden komt dan niet naar de activiteit. Alle activiteiten komen regelmatig terug op de activiteiten-agenda. Mocht je iets missen kom dat gewoon de volgende keer. Je bent van harte welkom.

CORONA